Over mij

Leendert Speelman, geboren in 1943. Bezig met mijn derde jeugd dus.

Na mijn doctoraal Nederlands, heb ik zeven jaar lesgegeven op de pedagogische academie  H.Bouman in Amsterdam. Daarna heb ik 26 jaar gewerkt als schoolbegeleider van basisscholen, basisschoolleerkrachten.
In beide werkkringen heb ik veel ervaring opgedaan met het begeleiden van individuele mensen, van teams en van management. Vandaar dat ik me ook nu nog inzet als coach naast mijn psychotherapeutische werkzaamheden.
Een van mijn specialisaties is het filosoferen met kinderen. Ik begeleid daarin al sinds begin jaren 80 basisscholen. Ook gaf ik regelmatig workshops Filosoferen met kinderen voor kinder- en jeugdtherapeuten.

In 2000 heb ik het diploma Hypnotherapeut behaald en in 2006 het diploma Integratieve therapie ontvangen. Verder ben ik ECP gecertificeerd: Europees Certificaat Psychotherapie (2009).

Belangrijk in therapie vind ik: wederzijds vertrouwen, respect en respectvolle humor, positieve insteek, open, (ver)oordeelloos, nieuwsgierig.
Wil je meer over mijn achtergrond weten? Zie mijn LinkedIn. Wil je nog meer weten? Dan maak je toch gewoon een afspraak om langs te komen.